default logo

Nasrdin Dchar gezien bij DWDD?

Ik vond hem erg goed. Inhoudelijk sterk. Emotioneel. Kort, krachtig en menselijk. En zo zijn er beslist nog veel meer sprekers die een geweldig goede toespraak of presentatie hebben gegeven. Voor de Beste Speech van Nederland horen we graag welke sprekers mee moeten dingen naar de hoofdprijs. Daarom mijn vraag aan jou:

* Van welke presentatie was jij ondersteboven? Laat het me weten.

Hoe meer speeches er mee doen, hoe interessanter het wordt. Ik kan niet wachten tot we op 14 november van de vakjury horen wie zij gekozen hebben. En vooral: waarom.

Op deze website zie je welke speeches al meedoen in de wedstrijd. Nasrdin’s video staat erbij. Vind je dat er iemand ontbreekt? Stuur in. Daarmee maak je trouwens ook kans om het prachtige boekenpakket te winnen.

Met sprekende groet,
Erik Mathlener.

Plaats een reactie

*

captcha *