default logo

En de winnaar is…

prijsuitreiking beste speech contestAlle ingezonden speeches worden beoordeeld. Gedurende dat beoordelingsproces wordt duidelijk wat nu eigenlijk iets tot een goede speech maakt. Op het Beste-Speech-van-Nederland evenement is dit bijzonder interessant. Om deze criteria zo helder, allesomvattend en bruikbaar te maken, hebben we een oordeel van de publieksjury en van een vakjury.

En dus ook twee prijzen! Reuze spannend wie die prijswinnaars zullen zijn. En vooral ook: waarom ze gekozen zijn. Wat doen ze enorm goed? Wat maakt een speech inspirerend, aangrijpend of onvergetelijk?

Beste-Speech-van-Nederland event

De prijsuitreiking is onderdeel van een geweldig programma dat op 6 februari 2017 plaatsvindt bij Vue in Hilversum. Ben je een spreker, boekingsbureau of event organizer? Zet het in je agenda en mis het niet. Een prachtige gelegenheid om andere professionals uit de evenbranche en de sprekerswereld te ontmoeten. Na afloop van het programma bieden we je graag hapjes en drankjes aan tijdens de boeiende gesprekken die je geheid gaat hebben.

Programma

Op het evenement hebben we minstens zoveel aandacht voor de zoektocht naar die ene spreker voor uw bijeenkomst. Een ervaren spreker uit het vak zal u vertellen wat het geheim is om een succesvolle boeking te doen. Dat is interessant voor meeting organizers. En ook voor sprekers.
spreker wedstrijd evenement

15.30 Voorprogramma (optioneel)
Event-professionals vertellen waarop gelet wordt bij het kiezen en boeken van een spreker.

16.00 Ontvangst met welkomstdrankje

16.30 Opening door Arjen Lemstra (BrancheContact) en Frowa Schuitemaker (PSA Holland)

Vakjury: gehanteerde criteria voor de beste speech
Cabaret met Marcel Harmsen
Finalisten-speech in drie minuten
Uitreiking publieksprijs
Peter Zinn over het leven van een professioneel spreker
Vakjury-rapport: overwegingen en breinbrekers
Uitreiking vakjuryprijs

18.00 Netwerkborrel

19.00 Diner in Hilversum (optioneel)

Toegangskaarten

Wil je er ook bij zijn? Reserveer dan nu je stoel. Er zijn maar 175 stoelen beschikbaar, reserveer daarom gelijk. Een kaartje koop je voor €15 inclusief welkomstdrankje en hapjes. Mogen we namens jou iemand anders hierop attenderen, dan krijg je €5 korting. Deze bedragen zijn exclusief btw.


Dit evenement is mogelijk gemaakt door een prettige samenwerking tussen PSA Holland, BrancheContact en Vue Hilversum. Daarbij zijn we zeer dankbaar voor onze sponsors en partners: deSpreker.nl, Assemblee en Quality Bookings.